VOOR DE CLUB
VOOR DE STAD

Cambuur Culture Cup

Cambuur Culture CupOp zaterdag 4 juni 2016 vindt voor de derde keer de Cambuur Culture Cup plaats. Het 7 tegen 7 voetbaltoernooi voor alle Cambuur-supporters. Vorm met je maten van Cambuur een eigen team en strijd mee om de cup. Het toernooi sluiten we net als de voorgaande jaren af met livemuziek van volkszanger Ricky en bier!

Dit jaar wordt de Cambuur Culture Cup bij SC Leovardia gehouden, omdat het veld bij S.C. Lions’66 opnieuw wordt aangelegd. Verder zal er dit jaar geen barbecue worden georganiseerd. Er zullen wel warme snacks van de bakplaat verkrijgbaar zijn.

Inschrijven
Een team moet bestaan uit minimaal 7 en maximaal 10 spelers, waarvan minimaal 5 spelers in het bezit zijn van een (S)CC van Cambuur. Dit is om te voorkomen dat er teams meedoen die niet bij Cambuur komen. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team. Teams kunnen zich hier inschrijven. De inschrijving is geopend t/m donderdag 26 mei 2016. Het toernooireglement is hier te lezen.

inschrijven banner kleinkopie

We hopen er samen met alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors opnieuw een fantastisch toernooi van te maken. Wil je meedoen met een team? Geef je dan snel op! En anders graag tot ziens op zaterdag 4 juni 2016.

Sponsoring
We zijn nog op zoek naar meer sponsors voor ons toernooi. Bij interesse kan er contact worden opgenomen via het contactformulier.